Close
  • Spalatoria Agua serveste clienti de 4 ani. Suntem cunoscuti pentru profesionalism si pentru atentia acordata clientilor nostri. Acest lucru este posibil datorita trainingurilor regulate ale personalului focalizate pe calitate si oferirea asistentei personalizate.
  • Stim ca pentru clientii nostri e foarte important ca serviciile sa fie facute cu excelenta si la timp, iar la noi gasiti acest lucru.
  • Magazinul nostru nu are doar o spalatorie de haine ci si vopsitorie si o croitorie pentru modificari si retusuri. La noi le gasiti pe toate intr-un singur loc.
  • Clientii nostri se bazeaza pe noi si ne recomanda. Viziteaza pagina noastra de facebook si convinge-te singur!
  • Avem aparate cu tehnologii speciale, marca Electrolux care spala “umed”. Noi nu folosim solutii care pot distruge fibra (derivate din petrol) si care sunt in acelasi timp daunatoare sanatatii. Spalarea se face intr-un mod non-chimic rezultand o curatare ecologica a tesaturilor.
  • Spalarea se porneste cu ajutorul unor programe computerizate prin care se face amestecul corect si potrivit de detergenti non-chimici astfel incat sa poata fi inlaturate petele.

Preluam si livram la domiciliu!

De ce sa ne alegi:
Ingrijire delicata si profesionala

Ingrijire delicata si profesionala

Folosim tehnologii si solutii de curatare non-chimice care pastreaza calitatea materialelor si dezinfecteaza eficient.

Livrare la timp

Livrare la timp

Preluam haine si lenjeriile murdare conform orarului stabilit si ti le livram la timp, astfel incat tu sa te bucuri de un timp fara griji!

Mai multe servicii in acelasi loc

Mai multe servicii in acelasi loc

Servicii de spalatorie si curatatorie haine, vopsitorie, retusuri si modificari, toate intr-un singur loc la indemana ta!

  • Fetele noastre sunt motivate si antrenate sa se ocupe de clienti cu o atentie deosebita . Ascultam cu rabdare dorintele dumneavoastra si transpunem in realitate, fie ca e vorba de curatare, calcat, croitorie, retus sau vopsire.
  • PROCES DE USCARE

Hainele nu trebuie sa isi piarda forma dupa spalare, iar noi nu suntem de acord cu uscarea fortata. Facem aceasta  doar daca este extrem de urgent pentru dumneavoastra. Hainelor nu le este benefica uscarea artificiala.

Noi punem hainele cu mare grija pe umerase pentru a nu isi pierde forma si le atarnam pe un stender intr-o camera interioara . Pentru hainele albe cu process special de albire pe baza de oxigen, va rezulta acel efect de SOARE care in mod traditional se obtine prin uscarea in aer liber.

O data uscate natural,hainele vor trece la calcat.

  • PROTOCOL DE CALCAT

Rochie de ocazie: – atarnata pe stender pe un umeras, se calca doar cu abur astfel incat fierul niciodata nu atinge materialul, protejand rochia in acest mod.

Camasa: – Pe masa de calcat speciala, vacum / blowing, piept, umeri, maneci, dunga, manseta, spate, guler.

Pantaloni: -Tur, slit, buzunare, pense, betelia craci calcate si calcat la dunga
Sacou: –calcat pe manechin special / profesional dupa aceea pe rever, buzunare si maneci este dat cu fierul cu abur

Perdele – draperie: – atarnate pe stender se calca numai in abur
Protocolul asigura o calcare de calitate si neinvaziva.
Acest protocol este aplicat si pe paltoane, canadiene, cuverturi, paturi, cerceafuri, adidasi din piele, incaltaminte de textil.

Servicii de calitate !!! Mulțumesc! Recomand !

Ionut MarianBucuresti

Recomand cu incredere,servicii de calitate,promptitudine si seriozitate!

Andreea OpreaBucuresti

Servicii de calitate la un pret corect.Felicitari !!!

Bogdan StefanBucuresti