Close
Ingrijire delicata si profesionala

Suntem cunoscuti pentru profesionalismsi pentru atentia acordata clientilor nostri. Acest lucru este posibil datorita trainingurilor regulate ale personalului focalizate pe calitate si oferirea asistentei personalizate.

Spalarea se porneste cu ajutorul unor programe computerizate prin care se face amestecul corect si potrivit de detergenti non-chimici astfel incat sa poata fi inlaturate petele.

PROCES DE USCARE

Hainele nu trebuie sa isi piarda forma dupa spalare, iar noi nu suntem de acord cu uscarea fortata. Facem aceasta  doar daca este extrem de urgent pentru dumneavoastra. Hainelor nu le este benefica uscarea artificiala.

Noi punem hainele cu mare grija pe umerase pentru a nu isi pierde forma si le atarnam pe un stender intr-o camera interioara . Pentru hainele albe cu process special de albire pe baza de oxigen, va rezulta acel efect de SOARE care in mod traditional se obtine prin uscarea in aer liber.

O data uscate natural,hainele vor trece la calcat.

PROTOCOL DE CALCAT

Rochie de ocazie: – atarnata pe stender pe un umeras, se calca doar cu abur astfel incat fierul niciodata nu atinge materialul, protejand rochia in acest mod.

Camasa: – Pe masa de calcat speciala, vacum / blowing, piept, umeri, maneci, dunga, manseta, spate, guler.

Pantaloni: -Tur, slit, buzunare, pense, betelia craci calcate si calcat la dunga
Sacou: –calcat pe manechin special / profesional dupa aceea pe rever, buzunare si maneci este dat cu fierul cu abur

Perdele – draperie: – atarnate pe stender se calca numai in abur
Protocolul asigura o calcare de calitate si neinvaziva.
Acest protocol este aplicat si pe paltoane, canadiene, cuverturi, paturi, cerceafuri, adidasi din piele, incaltaminte de textil.